Y-Sele small brun

299,00 DKK339,00 DKK

Y-Sele small fra SofaDogWear i brun

Ryd

Hurtig levering
Sikker betaling
Gratis fragt på ordre over 500 DKK

Beskrivelse

Den populære Y-sele, til de mindre hunde.

Sportsselen som giver bedst mulig bevægelsesfrihed og som sikre korrekt belastning. Passer perfekt til hverdagsture, men kan også bruges til vandring, løb og cykel. Den er vanskelig for hunden at komme ud af, og er designet til at den ikke gnaver på hunden under bevægelse.

Den er designet specielt til Mynder, men kan med stor fordel også bruges til andre racer med dyb brystkasse.

Bredde på stropperne er 2 cm, bredden inklusiv foring er 3,5 cm. Benyt måleskemaet for at finde den rigtige størrelse til netop din hund.

Pasform:

Selen skal sidde så skuldrene er fri, det vil sige selen må ikke sidde ovenpå skulderbladene. Trykket hvor “Y’et” sidder på selen, skal være placeret på hundens brystben. Den skal sidde tæt på halsen, men uden at ramme den, så trykket ikke kommer til at sidde på struberøret til gene for hunden. Den typiske fejl er at købe selen en størrelse for stor, dette kan føre til ubehag for hunden under brug samt gnaveskader.

Måleskema:

Målene der står skrevet i måleskemaet er målene på selen, ikke målene din hund skal have for at kunne bruge den. Læs eventuelt vores størrelsesguide. Er du usikker på hvilken størrelse din hund skal bruge, så tøv ikke med at kontakte os. For at kunne hjælpe dig skal vi vide race, vægt og A-målet på din hund.

 

Se også

 • Lure Coursing trøje SofaDogWear lang – RØD

  155,00 DKK
 • COMPANIO PET PUZZLE TOY – PAW SHAPE

  98,00 DKK
 • DG BASIC WINTER SWEATSHIRT SORT

  235,00 DKK
 • Softshell Outdoor Top Cinnamon

  235,00 DKK265,00 DKK
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.